loveicon

O podjetju

Zastopnik ekoloških izdelkov

Mi smo BIO in zato smo BIOMI d.o.o. Tukaj smo za nas in za vas, da vam ponudimo najboljše za vašo družino.

Nekaj o nas

Po zaposlitvi v javni upravi in večjem slovenskem podjetju sem čutila, da to ni to. Želela sem si mirnejšega okolja, brez večjega stresa. Doma sta me čakala dva malčka in z željo, da se jima lahko malo več posvetim sem prevzela podjetje in blagovno znamko Holle. Nekaj prodajnih poti je bilo že utečenih, ampak dodatno je bilo potrebno še veliko dela in truda.

Poleg sodelovanja s podjetji, torej B2B, smo kmalu vzpostavili tudi spletno trgovino BioFamily24. Sčasoma je postala priljubljena trgovina za vse starše, ki želijo otrokom ponuditi najboljše. V nekem trenutku razmišljanja o širitvi ponudbe in ko je mož začel uživati le rastlinsko hrano sem vedela, da bo le ta kmalu tudi del naše ponudbe. Na največjem ekološkem sejmu hrane in kmetijstva Biofach, ki sem se ga udeležila v

Nürnbergu sem iskala nove ideje, produkte, ki pritegnejo. Bilo je kar nekaj zanimivih produktov in odločitev katerega pripeljati v Slovenijo konec koncev ni tako enostavna, kot se sprva sliši.

Ampak je le uspelo. Začeli smo poslovno sodelovati z češkim družinskim podjetjem Vetoeco in k nam smo pripeljali slastno paleto Patifu rastlinskih paštet in še nekaj hladnega programa.

Osebno sem se srečala z ustanoviteljico Demeter kozmetične blagovne znamke Martina Gebhart, po dveh dolgih letih tuhtanja in razmišljanja pa smo v letu 2021 sprejeli tveganje in v Slovenijo pripeljali blagovno znamko LaMandorle in njihovo kolekcijo rastlinskih nadomestnih mlek za dojenčke.

In tako smo rastli, kaj kmalu nam je manjše skladišče postalo pretesno in čas je bil, da se preselimo v večje, prostornejše prostore. In si tako pustimo še nekaj prostora za novosti o katerih razmišljam vsak dan.