Za kupce

Za podjetja

Postanite partner

Želite popestriti svoj asortima z našimi skrbno izbranimi produkti? Ponudite nekaj več. Z veseljem se odzovemo na povpraševanje in vam pošljemo ponudbo naših produktov. Zagotovo bomo našli način za dolgoročno sodelovanje, s katerim bomo vsi zadovoljni. Veselimo se novih izzivov postati vaš dobavitelj.

Predstavite vaše izdelke

Sodelovanje je ključ do uspeha. Zagnano sprejemamo izzive in z veseljem vas dodamo v del naše zgodbe. V kolikor si želite poslovnega sodelovanja z nami in želite postati naš dobavitelj izpolnite prijavni obrazec in z veseljem se povpraševanju odzovemo.

Za kupce

Obiščite naši spletni trgovini!

BioFamily24

Biofamily24 je spletna trgovina kjer na enem mestu najdete produkte za celotno družino.

Smo zelo zahtevni pri izbiri ponudbe zato, ker vemo, da vam družina pomeni največ. Med množico ponudbe produktov, ki je prisotna na policah mi izbiramo le najboljše in preverjene kvalitete.

Navdihujejo nas produkti, ki premorejo certificate BIO, EKOLOŠKO, VEGANSKO in DEMETER. Certifikati in kvalitetni produkti so naše vodilo za vaše zadovoljstvo. Produkti z dušo in srcem za vašo družino.

Veg4Family

Veg4Family je spletna trgovina kjer na enem mestu najdete rastlinske produkte za celotno družino.

Smo zelo zahtevni pri izbiri ponudbe zato, ker vemo, da vam družina pomeni največ. Med množico ponudbe produktov, ki je prisotna na trgu izbiramo le najboljšo in preverjeno kvaliteto.

Navdihujejo nas produkti, ki premorejo certifikate BIO, EKOLOŠKO, DEMETER IN VEGANSKO. Hkrati vam predstavljamo novo blagovno znamko začimb Veg4Family, za vse tiste, ki želite svojo kuhinjo osvežiti z gurmanskimi okusi. Z mešanicami začimb bodo vaše jedi postale prave mojstrovine.